Η Ιστορία μας

Welcome to Earwyn

Challenge your self in water sports

Metus turpis nec duis ante mi. Senectus nisl purus vulputate morbi quis. Cubilia habitasse convallis ipsum rhoncus metus tempor consequat. Tortor suscipit eros fames vehicula lacus non litora praesent etiam.

35+

Won Award

Ενα συντομο ιστορικο

Αγάπη για την θάλασσα!

Ο Ναυτικός όμιλος Ραφήνας  “ΑΛΚΥΩΝ” δημιουργήθηκε το 1986 από την ένωση του ΙΟΡ και του ΝΟΡΑ οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στον χώρο του ναυταθλητισμού από την δεκαετία του εβδομήντα, χάρη στον “ΑΛΚΥΩΝ” η ιστιοπλοΐα γνώρισε καθοριστικής σημασίας ανάπτυξη στη ευρύτερη περιοχή.
 
Ο όμιλος στην αρχή της δημιουργίας είχε τμήματα ιστιοπλοΐας τριγώνου και ομάδα κολύμβησης, το 1995 μέλη του δημιουργούν τμήμα ανοιχτής θαλάσσης παράλληλα με σχολή ανοιχτής θαλάσσης.
 
Οι εγκαταστάσεις του ομίλου ήταν αρχικά στην πλαζ της Ραφήνας έως το 2005 που  μεταφέρθηκαν στη σημερινή θέση στο αλιευτικό καταφύγιο του λιμένα Ραφήνας ενώ παράλληλα μεταφέρθηκαν και οι θέσεις ελλιμενισμού των ναυταθλητικών ιστιοφόρων. Αυτή η μεταφορά των εγκαταστάσεων έφερε μεγάλη ανάπτυξη στον όμιλο δίνοντας του την δυνατότητα να  διοργανώσει σειρά αγώνων με μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή πολλών αθλητών, αλλά και επιτυχίες των αθλητών του σε Εθνικούς και Διεθνείς Ιστιοπλοϊκούς αγώνες. 
Παράλληλα η Ραφήνα έγινε τόπος που επιλέγουν συχνά ιστιοπλόοι και εθνικές ομάδες από το εξωτερικό για την προετοιμασία τους, αφού διαθέτει έναν από τους καλυτέρους θαλασσίους στίβους διεθνώς.
 
Το ΔΣ και τα μέλη του “ΑΛΚΥΩΝ” συνεχίζουν την λειτουργία του, με πάθος για την ιστιοπλοΐα και απέραντη αγάπη και σεβασμό προς τον τόπο και την θάλασσα
Vision

Semper in massa eget vivamus blandit laoreet aliquam sapien donec feugiat.

Mission

Semper in massa eget vivamus blandit laoreet aliquam sapien donec feugiat.

Customer Satisfaction
0 %
Expert Instructors
0 +
Positive Review
1 0 +
Company Branch
0 +

Our Team

Meet our expert team

David Holden

Coach

Betty Valdez

Coach

Mona Krause

Coach

Willie Zarate

Coach

Τελευταία Νέα!

Τα τελευταία νέα του Αλκυών

Προκήρυξη Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ευβοϊκού

Ο Ναυτικός Όμιλος Ραφήνας Αλκυών έχει την τιμή να φιλοξενεί το περιφερειακό πρωτάθλημα Ευβοϊκού για σκάφη Optimist και ILCA. Παρακάτω θα βρείτε την προκύρηξη του αγώνα. Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στην Ραφήνα!

Continue Reading »