Ευχαριστίες στον προπονητή μας Γιώργο Γιαβούρογλου

O Ν.Ο. Ραφήνας Αλκυών ευχαριστεί τον αγαπημένο μας προπονητή της ομάδας Optimist, Γιώργο Γιαβούρογλου για τα χρόνια που διετέλεσε αρχηγός και προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας. Κατά τη διάρκεια των πολλών χρόνων του στoν ομιλό μας, έδειξε απαράμιλλη αφοσίωση και πάθος, καθοδηγώντας και εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας με υπομονή και στοργή. Η συνεισφορά του στην ανάπτυξη και επιτυχία της ομάδας μας είναι ανεκτίμητη και οι στιγμές που ζήσαμε μαζί του θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη όλων μας, αλλά κυρίως των παιδιών μας, που αγάπησαν το άθλημα μεσα απο τις προπονήσεις τους μαζι του.

Με την καθοδήγησή του, η ομάδα μας κατέκτησε πολλές νίκες και τα παιδιά μας απέκτησαν σημαντικές δεξιότητες, τόσο στην ιστιοπλοΐα όσο και στη ζωή. Η αφοσίωσή του στην εκπαίδευση των παιδιών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για όλα όσα προσέφερε.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και κάθε ευτυχία στη νέα του επαγγελματική πορεία. Είμαστε βέβαιοι ότι θα διαπρέψει και σε αυτήν την νέα του πρόκληση, όπως έκανε και με τα παιδιά μας.

Tags :

Share :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς!

Κατηγορίες